Inter 2-1 Napoli

Ett Inter som spelade säkert och ibland blixtrade till lite extra vann med 2-1 mot Napoli på Giuseppe Meazza..Målen blev gjorda av Cordoba efter en hörna i 15:e minuten, 8 minuter senare gjorde Muntari yttligare ett mål som kan bli omgångens snyggaste. ett mycket fint anfall av Inter som ledde till att Maicon kunde assistera Muntari som lätt styrde in den i mål, Muntari assisterade även till Cordobas 1-0 mål.
Lavezzi gjorde Napolis mål i den 36 minuten även där efter att vackert spel, men då från Napolis sida. Målet diskuterades efter att det var offside,men har man en fungerande syn så ser man att Lavezzi står precis på offside-linjen.