Balotelli - äntligen tillbaka!


Mario Balotelli. Har trenden vänt nu?


Mario Balotelli har inte haft det lätt den här säsongen. José Mourinho har anklagat honom för att ha fel attityd på
träningarna, och Mario har därför petats från matchtruppen sedan matchen mot Siena den tjugonde december förra året.
Mourinho kräver hundraprocentiga insatser på träningarna, och förhoppningsvis så har Mario nu förstått att det är hundra procent på varje träning som gäller.

Så här svarade Mourinho på frågorna om Balotelli på dagens presskonferens:

"Det finns tre sätt som en spelare kan arbeta med mig. Han kan välja att inte göra som jag säger, att göra något bara för att jag säger det, eller att göra något utan att jag behöver säga till honom.
Mario befinner sig just nu på det andra stadiet, han gör saker för att jag säger åt honom att göra det. Det skulle vara perfekt om han kom till det tredje stadiet, då skulle han vara den spelaren som ni alla säger att han kan vara. Men just nu är jag bara glad att han har lämnat det första stadiet."

Eftersom Mourinho tidigare mest har klagat på Balotelli på presskonferenserna så kan det här mycket väl vara ett steg i helt rätt riktning för den unge italienaren.

Truppen i sin helhet:

Målvakter: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Försvarare: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Mittfältare: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini.

Anfallare: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.


En möjlig startelva:

                     J César

Maicon - Chivu - Cordóba - Santon

                  Cambiasso

            J. Zanetti - Muntari

                    Stanković

           Ibrahimović - Balotelli


Vem som spelar i mittförsvaret bredvid den givne Cordóba är osäkert, Chivu eller Rivas känns mindre viktigt bara vi slipper Nicolas Burdisso. Även om han inte själv bjuder motståndaranfallet på något så känns det som hela laget blir darrigare med honom på plan.
Vänsterbacksplatsen upptas av Santon. Även om Santon definitivt är något utöver det vanliga så känns det synd att Maxwell ska bli helt petad. Davide verkar dock ha blivit en av Mourinhos favoritspelare och det är inte dåligt av en 18-åring. Bara han inte följer med Mourinho om han lämnar Inter...

Balotelli bildar anfallspar med Zlatan. Hernán Crespo har inte gjort många glada denna säsong då han har missat många lägen där en "äkta" måltjuv måste näta. Balotelli bör däremot vara oerhört taggad efter cirka en och en halv månad utan spel.

Matchen går på lördag klockan 18:00 och visas på bland annat Canal + Sport 2.

Tippat resultat:

Lecce 0 - 2 Inter

Balotelli, Ibrahimović


FORZA INTER!!!!


Kommentera här!


Kommentera inlägget här:

Du kan modifiera texten lite i din kommentar om du vill, genom att använda ett par HTML-kommandon:
fetstil: *din text*
understruket _din text_



Namn:
FORZA INTER!

E-postadress: (ej synlig)

Länktips/URL:

Ditt ord:

Trackback